Rossz kutya

 
2012. június. 08. 14:00
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Erotikus táncversenyen voltunk és szépen végighallgattunk minden lányt, mindenki elmondta, hogy hol van a tehetség és művésziesség - ezt a szót is ott tanultuk - a sztriptíztáncban. Ez azért a vadabb típusú sztriptíz volt, nuniban gazdag megoldások, ha értik, mire gondolunk. Volt némi csata Körmendi kolléga és a lány között, aki szerint relatív, hogy mi a javulás, arról, hogy ő színész vagy csak meztelen. Körmendi kolléga szokás szerint sima volt, mint a smirgli.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
Hunyadi kolléga találja ki ezeket a dolgokat, mármint hogy melyik nap mit kérdez a járókelőktól, de természetesen figyeli a fórumot ő is és elfogad tanácsokat. Nem mintha eddig bárkinek bármi javaslata lett volna arra nézvést, hogy mit kérdezzen az utcán, inkább csak arról tetszettek fórumozni, hogy idős embert szabad-e bármiről megkérdezni, vagy menjünk el mellette az utcán, mint valami lámpaoszlop mellett. De akár erről is írhatnak. Bármiről.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.