Rossz kutya

 
2012. június. 08. 14:00
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Van akit Klára létére simán csak Klárikának becéznek. Nyilván úgy is le lehet élni egy életet, hogy az embernek semmi eltúlzott tulajdonsága nincsen, vagy csak nem veszik észre. Vagy csak a háta mögött. Figyeljék meg, hogy Hunyadi kolléga szisztematikusan becenevekre kérdez, miközben a gúnynévre kíváncsi. Ez nála csak álca, mi minden esetre aggódunk érte, mert a veséjébe látunk. Tamás szeretehiánytól szenved. Azért gyűjt az utcán beceneveket. Tényleg, az önöké mi?
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
 
Körkérdésezünk mostanában, ebben az esetben például azon merengtünk el, hogy mi a frásznak van az embereknek fegyverük. Tudják - volt az a bizonyos mészárlás sportpisztollyal, aztán most lefogtak egy fiút, aki állítólag szintén mészárlásra készült. Önök tartanának fegyvert? Jónak tartják a jelenlegi szabályzást e tekintetben Magyarországon? Szeretnének fegyvert tartani? Ezeket a kérdéseket szegezte a járókelőknek Hunyadi kolléga.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.