Rossz kutya

 
2012. június. 08. 14:00
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
 
Jó, azt azért ne felejtsük el, hogy mi kérdeztük meg. Csak mert mostanában divat onnan nyitni az ilyen típusú interjúkat, hogy valaki megkérdezi, az alany szívesen lenne-e űrhajós, mire az illető azt válaszolja, hogy nem, erre az a cím, hogy XY nem akar űrhajós lenni. Szóval tisztáztuk? Tisztáztuk. Mi kérdeztük Tóth Verát, hogy Radnai Péter el tudná-e érni nála, hogy levetkőzzön. S amit erre válaszolt, az nekünk tetszett. Mert őszinte, kedves, okos válasz volt.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
Felfedeztük ám a jegygyűrűt Laky Zsuzsi kezén. A modell elmondta: a megfigyelés helyes, ő férjhez megy, de nem csak ennyi a terv. Ők nem azért mennek férjhez, mert ez lenne csak az ötlet és kész, ők a párjával, Gusztival közös jövőt terveznek. Ami őt magát illeti, ő nem szeret a csapból folyni, sportol, iskolába jár, a TF-re, küzdősportot tanul, dzsiu dzsicut tanul, amit párjától lesett el, de már intézményesített formában is jár. Félünk is tőle rendesen.