Rossz kutya

 
2012. június. 08. 14:00
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
A Frizbi producerével, Nagy Tamással beszélgettünk. A producer elmondta: egyre jobbak a nézettségek, ő úgy fogalmazott - még a legutóbbi adás bukásnak is nevezhető adatainak megismerése előtt, azon adás felvételén -, hogy bele-beleharapnak a konkurenciába, minden fronton javulnak, emelkednek. Azt is sejteni engedte, hogy külföldi sztárok is megjelennek majd a Frizbiben. Hajdú Péter maga pedig elmondta: ő a beszélgetésektől nem izgul, csak a nézettségért.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
 
Aradszky László táncdalénekessel beszélgettünk a Szigeten. Soha nem lehet azt kívánni, amit tegnap - ezt mondta az énekes arra a riporteri kérdésre, hogy mit szólt ahhoz, hogy most kevesebben mentek el a koncertjére, mint tavaly. Hozzátette: minden egyes hangért, minden egyes szép lányért mindent meg kell tenni, mert semmit nem adnak ingyen. A koncerten olyan gyerekek tomboltak, akiknek esetleg a nagyszüleik ismerhették Aradszky dalait.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.