Rossz kutya

 
2012. június. 08. 14:00
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
Mármint a VIP-szekció újraértelmezéseként olyan elzárt helyen, hogy még Gerendainak, aki a Sziget főszervezője mintegy, szóval még neki is necces volt. Hát még nekünk. Mi van, ha a Placebo Hujberrel jön?! Átérzik a veszélyt? Szóval némileg lopva bár, de behatoltunk az elzárt területre, olyan őrült bátran, hogy csak na, a Fidesz operatív igazgatójával, Nyitrai Zsolttal és a már említett Gerendai Károllyal. Gondoltuk, így már nagy baj nem lehet.
 
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
Velencén volt egy elmaradt sajtótájékoztató, ahová csak mi mentünk el. Velence polgármestere tele szerette volna tiltakozni a sajtót egy üggyel kapcsolatban, de aztán mintha megegyeztek volna. Hunyadi kolléga ettől függetlenül mindent feltárt, bár ő meg mintha kissé enervált lett volna azért, mert nem szóltunk neki, hogy elmarad a sajtótájékoztató. De ez a mi figyelmünket is elkerülte. Ügy ettől még van, vagy nincs, nem tudjuk, döntsék el Önök.