Rossz kutya

 
2012. június. 08. 14:00
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
Hunyadi kolléga megalkotta a világ legletisztultabb utcai montázsát. Televíziók szénné erőlködik magukat azon, hogy frappáns kérdéseket eszeljenek ki, de azok általában modorosak, bonyolultak, nem lényegre törők. Bezzeg ez. Tamás nem cicomázza fel mondanivalóját, ő tényleg az iránt érdeklődik, kik vagyunk, kik azok, akik szembe jönnek. Mert az ember még a saját ismerőseit is könnyen elfelejti, ha az nem ír emailt, nem telefonál, hát még az idegeneket. Értik.
 
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Partyanyagokat nyomunk, felváltva a Hunyadi túrával, észrevették? Ha valami problémájuk van a szerkesztéssel, haladéktalanul jelezzék azt a fórumban, mi roppant teherbíró népség vagyunk, legalábbis pozitív kritika tekintetében bármit elviselünk. Miközben Körmendi kolléga versenyt izzad a többiekkel Erdélyben azért bemutatnánk, hogyan festett Tóth Gabi egy remek partyn tetőtől talpig latexben, de komolyan, nekünk nagyon tetszett.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.