Rossz kutya

 
2012. június. 08. 14:00
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
 
Megint laza napot tartunk, úgy tűnik, Önöknek ez is bejön, mármint kattintási szempontból. Arra való a nyár, hogy hülyüljünk, voltaképpen Nagy Feróval sem akartunk komolykodni, csak ő valahogy olyan merev lett velünk. Szóval ez is egy laza anyag, figyeljék meg, ahogy Körmendi kolléga Hunyadi kollégával beszélget, majd utána a nem túl józan lányokat vegzálják úgy ketten, ahogy vannak, s mindezt a Quimby koncertjén teszik. Nincs erről mit írogatni, csak nézzék meg.
 
 
 
Szabó Patríciával szeretünk beszélgetni. Észleljük, hogy Önöket megosztja a hölgy, de mint közszereplő, ezt neki vállalnia kell - s vállalja is. Mi elsősorban a vidámságot keressük, a beszédkészséget, a hajlamot arra, hogy minden kérdésre válaszoljon valaki. Néha már azt is becsüljük, ha valaki nem töri össze a kamerát - s Patrícia sohasem tenne ilyet, legalábbis mi így gondoljuk. Ez sem egy komoly interjú, nem is hosszú, de legalább kedves.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.