Rossz kutya

 
2012. június. 08. 14:00
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Mi is ünnepelni szeretnénk. Például úgy, hogy annak ellenére nemigen vágunk hosszú anyagokat, hogy mostanában néhányan rászoktak arra, hogy a fórumban eljtásszák, hogy irányítanak bennünket. Budapest is tele van zakkantakkal, akik kiállnak egy kereszteződésbe és hadonászva úgy hiszik, az ő engedélyeik szerint mozognak az autók, ez tulajdonképpen gyakori kényszerképzet. Szóval lehet pukkadni, mi csak ilyen rövidben nyomulunk ma.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
 
A Schwarzkopf Elite Model Look történelmi pillanathoz érkezett: ma van a döntő, képzeljék. Amilyen gyorsan csak lehet, mutatjuk az ott készült fantasztikus felvételeket, mi is teljesen fel vagyunk ajzva, különösen Körmendi kolléga, aki azóta nem jött haza, hogy pár hete elindult a modellversenyre jelentkező lányokhoz. Ezeke a kishölgyek egyébként igen kemén edzéseken vannak túl, megtanultak járni, nézni, jönni, menni, viselkedni, jakuzziban fürödni...
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.