Rossz kutya

 
2012. június. 08. 14:00
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
Most ünnepli egyéves születésnapját a Class FM, tudják, az a rádió, amely a Danubius frekvenciáját és műsorvezetőit vette át az előző koncessziós szerződések lejárta után. Mindeközben Bochkor és Boros ott dolgoznak, ahol szerintük korrupcióval kapták a másik frekvenciát, legalábbis nemrég még ezért kellett tüntetni azoknak, akik őket hallgatták. Eltelt egy év, sztárok, civilek, rádiósok és járókelők együtt ünnepelték a Class FM-et.
 
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
A Királynő című műsor és szépségverseny első helyezettjével, Serdült Orsival beszélgettünk, akinek a vezetéknevével nyilván másfél oldalt tudnánk televiccelni, de minek. Kolléganőnk, Eszter számba vette a hölgy ruhatárát, tekintsenek erre a részletre úgy, mint saját rejtett női magazinunkra. Igenis a nők jelentős vásárlóerőt képviselnek, úgy általában is, de kígyóbőr cipők és táskák terén mindenképpen. Ez a beszélgetés is a Cometen készült. Bizony.