Rossz kutya

 
2012. június. 08. 14:00
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Ha nem voltak kinn és esetleg az RTL Klubot sem nézték élőben, akkor tessék, nálunk jól megtudhatják, mi történt. Illetve hogy abból, ami történt, mi mit vágtunk zenére. Nem azért, de tök ritkán játszunk poénosdit az aláfestő zenével, tessék értékelni az igyekezetet. Egyébként pedig közben várjuk az Önök videóit is, akár amatőrök, akár egy másik videós site-nál kísérleteznek épp a vágással. Küldjék el nekünk, mit alkottak s mi bemutatjuk.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
 
A juj.hu Varga Viktorral beszélgetett, aki saját szavai alapján úgy nézett ki a Finlandia-partyn, mint egy disznóvágáson. Verseny is volt egyébként, már hogy ki tudja a szeszes italt kreatívabban inni, Viktor speciel a saját fejére öntötte. A zenész társasága szerint annyi biztosan látszott, hogy ők hülyék. A kissé szaggatott beszélgetés végén Hunyadi kolléga meg is kóstolta az italt, amelyet Viktorék kevertek, tessék megfigyelni a mély döbbenetet az arcán.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.