Rossz kutya

 
2012. június. 08. 14:00
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Rádiózgatunk, még mindig - Kovács Áronnal már mutattunk egy rövidebb beszélgetésrészletet, de most hosszabban időzünk a tévésrádiósnál. Egyébként ez egy pici bekukkantásnak sem rossz, mármint a Class FM műsorába. Mielőtt ránkdörrennének azzal, hogy miért nem megyünk a Neóba, ezúton jeleznénk, hogy Körmendi kolléga még társműsorvezetésileg is beszállt ott egyszer, de kifejezetten azt kérték akkor ők, hogy ne kamerázzunk, mert még építkeznek. Jó.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
Ricardóval nagyon sokat foglalkoztunk mostanában - effektíve kirántotta őt Magyarországról a francia rendőrség, mert embercsempészet gyanújával ki akarták hallgatni. Az is egy érdekes történet volt - tessék megnézni videóinkat erről. De most úgy tűnik, a pornóproducer élete visszazökken a megszokott kerékvágásba, illetve majdnem: bár a lányok szétfutottak, elszegődtek máshová, ő újrakezd mindent, új lányokat keres, akár az utcán is.
 
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.