Rossz kutya

 
2012. június. 08. 14:00
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Úszóinkat veszi sorra Siklós Erik kollégánk - Jakabos Zsuzsát sikerült is zavarba hoznia azzal a kérdéssel, hogy szinte udvarolva feszegette, nem zavarja-e az úszókarriert a lány szépsége. Az egész kicsit olyan volt, mintha Zsuzsát saját nőiessége kevésbé zaklatta volna fel, mint Eriket. Mindegy. Azért aztán visszaúsztak az eredeti témához, a sporthoz, haha, bár ott is furcsa elképzelése lett riporterünknek a dresszes úszás szakkifejezéstől. Hát Önök hogy vannak?
 
 
 
Egy darab letartóztatás, vagy legalábbis előállítás történt a Kendermag Egyesület tegnapi demonstrációján. Egy pasas szobanövényként kicipelt két vadkender tövet és addig lóbálta, míg körbe nem állták a zsaruk. Meg is kérdeztük tőle, hogy mire számított. Az MTI is kiadta az esetet, meg minden, szóval itt vannak a képek az akcióról, csak nálunk, 0% THM. THC. Akármi. Sün.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.