Rossz kutya

 
2012. június. 08. 14:00
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Furcsa kombinációk jöhetnek ki, ha az ember műsorokba látogat. Nemrégen Hajdu Péternél jártunk s az ő vendégeit kérdezgethettük, amiért külön köszönet neki. Ott beszélgettünk Zámbó Árpyval, már meg is mutattuk, de ott készítettünk interjút Tánczos Gábor édesanyjával is. Ez a részlet még megmaradt, itt ők ketten beszélgetnek s a hölgy hirtelen közli, hogy ő megálmodta, hogy Jimmy nem öngyilkos lett, hanem megölték. Mi meg csak álltunk.
 
 
 
A Jack Daniel's partyn beszélgettünk Mester Tamás rockzenésszel, aki arra a kérdésre, hogy ingyen van-e itt a pia, azt válaszolta, hogy mindenki nyugodtan töltse le a Jack Jack filmet az interneten, mert már úgyis annyian letöltötték, hogy mindegy. Kis elkalandozás után még azt is elárulta, hogy szerinte a pop-rock szakma meghalt s az ember választhat, hogy küzd a letöltések ellen vagy csak az örömért fog mindenki zenélni. Meg is indokolta.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.