Rossz kutya

 
2012. június. 08. 14:00
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
Korábban már kérdeztük a jelen politikai helyzetről Zámbó Árpyt s láthatóan annak is tetszettek örülni. Most még magasabbra szárnyalunk: szakértőnk Gáspár Győző. Miért? Miért ne lehetne véleménye? Miért ne gondolhatá akár azt is, hogy ez az egész hülyeség s úgy általában mindenki hülye, aki autókiállítás és hosszú hétvégés elutazás helyett kiment ordítozni és egymás verni az utcákra, hogy tüntetgessen, vagy mi a fene?
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
 
Ha pattognak, tényleg kiborulunk. Ezen a hétvégén egy rahedli anyagot tettünk és még teszünk is ki, ennyit igazán marháskodhatunk. Különben is komolyan érdekel bennünket, hogy milyen állatokat szeretnének látni. Jaj, ha ebben áthallást vélnek felfedezni, akkor felgyújtjuk a jegyirodájukat, aztán zúgolódhatnak. Vissza a szőrösökhöz, tehát legyenek oly drágák és írják meg nekünk, hogy az ilyen vegetatív hétvégi izékben mi volna jó.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.