Rossz kutya

 
2012. június. 08. 14:00
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
Dukai Reginának a lehető legkényesebb kérdéseket tette fel a juj.hu - például azt, hogy volt-e valaha olyan időszaka, hogy anyagilag függött egy férfitől. A hölgy egyértelmű nemmel válaszolt. Pedig volt olyan időszaka is, amikor döntenie kellett, hogy kétszáz forintjából ételt vegyen vagy vonatjegyet. Mint mondta: talpraesett lány. Imádja a kétezer forintért megvehető ruhát és az olcsó sajtot, hiszen tud spórolni. Sőt, mi több: olyan pasija is volt, akinek ő tankolta a kocsiját és akinek ő vette a mozijegyet. Egyáltalán: őt nem érdekli a vagyon és az ujj körül pörgetett kocsikulcs.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
A Magna Cum Laude koncertjén egy eladó néni felugrott a színpadra és az énekessel táncolt. Mintegy. Mi megkérdeztük a hölgyet és ő elmondta: nagyon nagy az ő hatásköre. Mindez Kékeden történt, a Pálinka Rallye befutójánál, ettől a dalválasztás. Értik. Ez egy helyes és némileg értelmetlen videó, ne mondják, hogy ilyet még sohasem láttak nálunk. Ez volt az a buli, ahol Zimány Linda leforrázta a kezét, hamarosan megmutatjuk azt is.