Rossz kutya

 
2012. június. 08. 14:00
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
A Generál Média szép nagy bulit rendezett Tihanyban, az ország valamennyi ingatlanosa ott volt. A Generál Média csoporthoz tartozó Ingatlanok.hu meghívására szállták meg a Club Tihanyt, napközben továbbképezték magukat, meg ettek, meg sportoltak, aztán este tomboltak egy jót Gáspár Lacira, Lolára és Tóth Gabira, tök élőben meg minden. Sajnálhatják, hogy nem jöttek el, még a hajuk is kinőtt volna és magasabbak lettek volna tőle. Akár.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
Le vagyunk taglózva. Igaz, eredetileg majdnem belealudtunk a kérdésbe, hogy mi lesz, ha az exfőnök Árpa Attila lesz kvázi beosztott, műsorvezető, s majd ő meséli főnökeinek, hogy hohó, nem azért rossz a nézettség, hanem izé, szóval ez lett volna a kérdés, de aztán a Hold eltakarta a Napot, a farkasok elkezdtek vonyítani, az árnyékok megnyúltak s rejtély meredt ránk üres szemével a setétből. Ah. Közben már műsort vezet ő.