Kasza Tibi - Költözz el!

 
2012. október. 17. 17:45
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
A minap a Mammut legfelső szintjén rendeztek egy sokszereplős bokszmeccset. A legérdekesebb fellépő bizonyos Sebeők János volt, aki folyamatosan váltogatja a barikáit, sokat gondolkodtunk, mitől nem bírják a lányok a közelében. Mindegy. Szóval fogta és rém komolyan kiállt egy nagydarab bácsi ellen, mit ne mondjuk, roppant hiteles és véres meccsre, amelynek keretében erősen látszott, hogy csak egy pofonba fusson bele és megdöglik. De nem.
 
 
 
Jó, hát elborít bennünket a sok Hajdú-Sarka anyag, de mit csináljunk, nálunk ez így megy. Gyorsan és sokat. Ahogy így a kattintások adatait böngészgetjük, olybá tűnik, hogy Önöket nagy számban érdekli ez az esemény, konkrétan háromszor annyian jöttek Google-ön keresztül, erre a frigyre keresve hozzánk, mint máskor bármiért. Na, kérem, igények kielégítésében tök jók vagyunk. Ez a polgári szertartás.