Kasza Tibi - Költözz el!

 
2012. október. 17. 17:45
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Gianni éttermében jártunk - a Vylyan szőlőbirtok jótékonysági gyűjtést rendezett ugyanis és mi ott voltunk. Hunyadi kolléga nem arról híres, hogy állatira megérti, mi zajlik körülötte, úgyhogy leginkább arról dumált mindenkivel, hogy hogyan kell élvezni az életet és hogyan kell bizonyos fajta országot, sonkát és bort élvezni. Ez sem rossz téma, bár egy jótékonysági eseményen némileg sajátos. A bor mint téma adott volt, már csak a szőlőbirtok miatt is. Ez egy bevezető klip és kész.
 
 
 
Nem nagyon hánytorgatnánk ezt a dolgot, biztosan emlékeznek. A Blikk információi miatt per pillanat némi per zajlik, mármint az újság és Györgyi között. Ez az interjú némileg kötélhúzás-szerű, de ez van, ha valahol nem operálnak feltételezésekkel, szöveges csúsztatásokkal, csak és kizárólag azzal, amit a riportalanyok önként elmondanak magukról. Nyilván így nem olyan egyértelműek a válaszok, mintha átírtuk volna őket, de Önök azért megsaccolhatnak ezt-azt.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.