Kasza Tibi - Költözz el!

 
2012. október. 17. 17:45
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Fásy Ádámmal először az a bomba sztori volt a téma, hogy Bunyós Pityu elhagyta Ádám istállóját, mint a producer elmondta: ők ilyen sztárokat nevelnek ki, nem szakítottak, kedvelik egymást, csak Pityu már máshol is van. Most Laci betyárból csinál sztárt. Azt is megtudtuk: ő, Fásy Ádám honosította meg Magyarországon a szépségversenyt általában. A jövőről azt mondta el: nem szabad zsidózni, tótozni, románozni, csak a magyar zene szóljon, az a fontos.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
 
Hétfőn délután szabadon engedték a Zsanett megerőszakolásával gyanúsított rendőröket. A gyanúsítás továbbra is fennáll, de a hatóság szerint nem áll fenn a szökés, a nyomozás akadályozásának vagy az összebeszélésnek veszélye. Morvai Attila, a Fővárosi Főügyészség szóvivője elmondta: már minden szükséges bizonyítékot beszereztek, így nem áll fenn az előzetes letartóztatás korábbi elrendelésének feltétele.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.