Kasza Tibi - Költözz el!

 
2012. október. 17. 17:45
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
 
Most ezt sikerült kérdeznünk, mármint Hunyadi kolléga ezt kérdezte Önöktől, némileg szomorúan és mély átérzéssel. A továbbiakban is szeretettel várjuk ajánlataikat, hogy mit kérdezzünk meg és kitől. Vegyék úgy, hogy Önöknél van Hunyadi kolléga távirányítója. Csak azt az egyet ne kérjék, hogy érdeklődjön a dihidrogén-oxid felhasználási területeiről, mert azt már nagyon régen legyártotta Tamás és ő nem ismétli magát. Meg mi sem. Szóval bármi egyéb jöhet.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
Van ugye ez az évforduló, a tavalyi elkúrtukos öszödi beszéd és a hozzá kapcsolódó akciós tüntetésekhez egy évre, tehát most. Ha önök budapestiek, akkor nyilván észrevették a dolgot, csak esetleg nem is tudják, mitől nem lehet most éppen közlekedni. Reggel a Parlamentben kezdtünk Nyakó István telefonjával és esemeseivel, azután Szijjártó Péter, majd utca, tömeg, zászlóbemutató, satöbbi. Olyan édes kis vidám klip lett belőle.