Kasza Tibi - Költözz el!

 
2012. október. 17. 17:45
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Az egyik buli levegőszünetében megismerhettük Renátát, Gáspár Laci kedvesét. Ő csak annyira titkos, hogy nem az a kifejezetten villogékony lány, mármint bulvártechnikailag, de azért mosolyog és válaszol, szóval mi csak támogatni tudjuk ezt a kapcsolatot. Laci is mesélt nekünk új videoklipjéről, amelyben a változatosság kedvéért énekelni és zenélni fog, viszont Renáta elmondta, hogyan alszik párja. Laci erre arról beszélt, féltékeny-e a lány.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
Bugyik, cicik, gyönyörű lányok, fürdőruhák, s mindez kedvenc helyünkön, a Symbolban... igazán nem nagyon akarhatunk semmi mást az élettől. Horváth Éva kedves volt velünk, elmesélte, hogyan tervezte meg fürdőruháit, hogyan s miért állította ki őket. Sőt, még kellemetlenebb kérdésre is válaszolt. Mi meg amúgy bulvárosan azt a címet adtuk a videónak, hogy meg kell találni a rést, de jeleznénk az olvasni képes többségnek: piaci résről beszélt.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.