Kasza Tibi - Költözz el!

 
2012. október. 17. 17:45
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Schmuck Andor szervezkedik a politikai életben, képzeljék. A Tisztelet Társaságával kapcsolatban már többször is hírt adtunk akcióiról, ez nem új dolog, de most már kifejezetten azt kéri mindenkitől, hogy szavazzanak rá, ha teszemazt a főpolgármesteri székért szállna hadba. Mert az fog történni. Most egy olyan rendezvényen voltunk, ahol Böröczky József humoristával együtt műsort adtak az időseknek, vagy ahogy ők szokták mondani, a szépkorúaknak.
 
 
 
Ez a hét is elment, ahogy Hófehérke mondotta volt a mese pornóváltozatában. Kissé megsűrítettük az anyagáramlást, egyrészt régóta ki szeretnénk próbálni, hogy Önöket hogyan érinti, ha több videót teszünk ki, másrészt valaki ezt kifejezetten ajánlotta is a fórumban, mint követendő stratégiát. Na jó, nyilván nézőként mi is napi hetven botrányanyagot rendelnénk, de ha nem is ennyit, az eddiginél többet adunk. Időnk is van rá, módunk is... miért ne?