Kasza Tibi - Költözz el!

 
2012. október. 17. 17:45
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Nincs nagy szenzáció elrejtve ebben a beszélgetésben, inkább csak régen láttuk őt és talán politikáról, nézeteiről még nem nagyon kérdezték. Aminthogy zenészekkel kapcsolatban vagy kizárólag a lemezük a téma, vagy le se tojják a produktumot egy-egy interjúban, mi megpróbáltuk megtalálni a középutat. Lemezezünk is, pasiról kérdezőset is játszunk, kivégezzük a Karácsonyt is, mert azt most muszáj, de még politikáról is esik szó. Ilyen ez a beszélgetés.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
Viszonylag önkényes választásunk, hogy pont Pettkó András MDF-es képviselő karácsonyi jókívánságait tesszük közzé. Javasoljuk, hogy puffogás és elfogultság kiáltása helyett inkább írjanak a fórumba linkeket mások hasonló videóüzeneteihez, igyekszünk felvenni a ritmust. Egyébként is - ha abban kampányelemeket fedeznek fel, hogy Pettkó András viszonylag kitartóan bimmbammol, akkor gratulálunk. Nem mi készítettük a videót. A pettkoandras.hu oldalon találtuk.