Kasza Tibi - Költözz el!

 
2012. október. 17. 17:45
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
Ez egy amolyan könnyed kis szombati anyag, jelentős gondolati tartalommal. A juj.hu nem szokott állást foglalni nagynak gondolt ügyekben, rendőrségi és egyéb kérdésekben, maximum bemutatjuk az álláspontokat és csendesen hápogunk néha. De van itt valami, amiről színt kell vallanunk, itt és most: ez a Megasztár. Itt van ez az interjú Király Viktorral, s ez alapján, meg úgy egyébként is, mi úgy gondoljuk, hogy például ma este is tessék rá szavazni.
 
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
MLSZ-elnök lett Csányi Sándor. Mi meg tök szép kis körkérdést alkottunk a dologból, tessék megfigyelni, milyen kreatív lett a video úgy képileg, mint tartalmilag. Lassan elindítjuk valami versenyen, amit olyanok szerveznek, akik életükben nem csináltak ilyesmit, de nevezési díjat kérnek. Mostanában nagyon megy ez a biznisz. Szóval lökjük a körkérdéseket, nagyjából naponta, s közben Önöktől is szeretettel és izgatottan várjuk a javaslatokat. Témára.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.