Kasza Tibi - Költözz el!

 
2012. október. 17. 17:45
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Visszatekintés Murciába. Dizsi, alkohol és sok spanyol ugrál szanaszerte. Mi természetesen vigyáztunk a magyarok jó hírére, meg rohadt drága is volt az ital. Egyikünk kifejezetten kólázni kezdett, őt kiközösítettük, azért mindennek van határa. Aztán most az anyag végére tettünk egy édes kis összefoglalót is, ne írják, hogy látták már ezeket a képeket, tökre tudjuk, ettől hívják ezt összefoglalónak. Majd csak lesnek a hétvégén, haha.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
Tudják: ma körbemászkáltuk az összes helyszínt, hát már hogy is hagyhattuk volna ki a Jobbik buliját? Szóval oda is elmentünk, ez most csak egy klip, amely az alaphangulatot van hivatva lefesteni, itt is eldumálgattunk a résztvevőkkel, hamarosan menni fognak ám az interjúk is. Úgy egyébként pedig tessék mindenhez bátran hozzáfűzni bármit, erre van nekünk fórumunk, észrevették már? Szóval nézni, írni, várni, visszajönni. Ez a munka mára.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.