Kasza Tibi - Költözz el!

 
2012. október. 17. 17:45
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Most ez lett a kérdés, de tessék észrevenni nagyon, hogy milyen monumentális előkészületeket tettünk, mezeket válogattunk, labdát pattogtattunk s hogy Önök is átérezzék a kérdés jelentőségét, még a saját kicsi munkatársaink is válaszoltak Hunyadi kollégának. Csoda, hogy ő maga nem válaszolt saját magának. Szóval ez egy amolyan szokványos körkérdés, interjúsor, vagy esetleg riport, akármi. Mindenképpen művészet. Ha nem így gondolják, írják meg nekünk jól.
 
 
 
Reggel kilenctől odakünn mozog a juj.hu négy stábja. A Batthyány örökmécsesnél szolid kormányszidalmazást tapasztaltunk vörös hajú jósnő által előadva, miközben a háttérben vad férfikórus rengette az ablaktáblákat, mást nem, leszámítva az obligát árpádsávos zászlót nem felrázva, lengetve. A Parlament előtt azonban már a beléptetőkapuk is azt sugallták, ej, itt lesz valami.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.