Kasza Tibi - Költözz el!

 
2012. október. 17. 17:45
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
A legutóbbi Danubius-partyn beleakadtunk Sebestyén Balázsba, s némi közelharc árán lefejtettük róla az aktuális nősereget. Maradt Rákóczi Feri, akivel együtt fognak műsort vezetni a Danubius Rádió reggeli műsorában, plusz a mindenhová magával cipelt szűkszavú, pöttöm Vadon János, akit nem vettünk észre a tömegben, de nem baj. Mindenképpen meg fogjuk hallgatni Balázst a reggeli műsorban, reméljük, Önök is így tesznek január ötödikétől hajnalonként.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
 
Összevissza adjuk le az anyagainkat, ez már nekünk ilyen stílusjegyünk. Schmuck Andor esküvőjéről időben tudósítottunk, azzal mégsem illik elkésni, de maradt még ez a szösszenet, amelyben az erősen meghatódott Korda Gyuri bácsit és Balázs Klári művésznőt faggatjuk arról, hogy ők erősen meg vannak-e hatódva. Meg. Sőt. Azt is kilátásba helyezték, hogy ha már ez ilyen szép volt, akkor ők is csapnak majd egy hasonló esküvőt. Ismét.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.