Kasza Tibi - Költözz el!

 
2012. október. 17. 17:45
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
A Pilisben megejtett bolyongásunk végét látják. Mintegy nekimentünk egy forgatásnak, amely az a bizonyos robinhúdos izé volt, amelyből időnként ellopják a fantasztikusan értékes forgatott anyagot, de aztán teljes kuss van, mintha legalábis valami reklámbalhé lett volna, de nyilván nem, hát már hogyan is. Visegrád, vidám kompozgatás, eddig tart ez a videó, amely inkább webnapló, mint brékingnyúz.
 
 
 
Ó, Peller Mariannt mindenki szereti. Önök is, mi is. Látjuk ám a sok Google-találatot, amely hozzánk vezeti a kedves keresgélőket. Ha kívánják, tartunk majd teljes Peller-napot is. Sejtjük, hogy lesz majd, aki a száját húzza arra, hogy itt van egy lány és állandóan nevet, vidám, mindenre válaszol, de mi igyekszünk mindent és mindenkit a maga helyén értékelni. Ha szívsebész lenne, talán aggódnánk, de így, hogy műsorvezető, tökre tetszik nekünk. Önöknek?
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.