Kasza Tibi - Költözz el!

 
2012. október. 17. 17:45
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Ööö... franc tudja. Nekünk kicsit furcsa volt, hogy Palcsó Tomi menedzsere kicsit beleviccelt a balesetbe is, de közben nem felejtettük el, hogy mindez egy party vége táján történt, másrészt nyilván riporterünket akarta az irónia eszközével szembesíteni az úr. Oké. Bár azért lehet, hogy mi inzultálnánk azt az embert, aki hülyéskedik azzal, hogy mi összetörtük magunkat. Ez is valami olyasmi, amiről nyugodtan lehet beszélgetni a fórumban.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
Tök helyesek voltak a tévékettősök. Interaktív-buli volt, olyan kamerás... interaktív dolog, amire beengedtek bennünket is, sőt, interjúkat is adogattak, azt is megmutatjuk később. Hadas Krisztina hírfőszerkesztő és Napló-sztárriporter, Azurák Csaba Havas-utód és Sváby András, Sváby András együtt dalolták el az Afrikát egy bizonyos Kft-től. Fellépett még Lovasi András is, Kiscsillag nevű zenekarával. Tök helyesek voltak, írtuk már?
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.