Kasza Tibi - Költözz el!

 
2012. október. 17. 17:45
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Még mindig labdázgatunk, ugyebár evlabdaja.sporthirado.hu, Körmendi kollégát roppant módon leköti egy testrész, pedig saját magán is lenne mit fognia. Mindegy. A lány nyolc éve kézilabdázik és a gátlásairól is szívesen beszél - szerinte önbizalom kérdése, hogy valaki le mer-e vetkőzni. A kézilabdásoknak pedig bőven van önbizalmuk. Mint mondta, már nem érzi a fájdalmat, merthogy könyökölnek és csípnek meccs közben. Pasija nincs, mármint most, de majd lesz.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
Ahogy mászkáltunk a kétezer forintos zászlók és korabeli ruhákban ötvenhatozgató fvidám fiatalok között, figyelmesek lettünk egy kisebb csoportra, amelynek aurája mintha sötétebb lett volna a többiénél. Valahogy olyan elszántak és rosszkedvűek voltak a többi elkúrtadozó mellett, s ráadásul pont az ellenkező irányba is meneteltek, mint a militáns ifjak. Megszólítottuk a bácsit, aki lazán átkötött arra, hogy ölné meg Gyurcsányt.
 
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.