Kasza Tibi - Költözz el!

 
2012. október. 17. 17:45
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Van ugye a Bamako rally, amely hamarosan indul s amelyre mi is úgy elmegyünk, mint a pinty. Sőt, jobban. Ez az a verseny, amelyen általában hülye járgányokkal szokás végigmenni. A BKV speciel szép kék buszt indít, mi azon leszünk. Eddig követik a dolgot? Namost, egy ilyen spéci kis buszt lehetett volna egyszerűen körbekamerázni és valami rettenetes promóinterjút hozzábiggyeszteni, hogy ez milyen frankó, de mi inkább hírességekkel buliztunk rajta. Nem baj?
 
 
 
Na kérem, ha valamiben sohasem fogunk állást foglalni, hát ebben. Illetve csak egy vitaindító megjegyzés, amit még csak nem is mi találtunk ki: ha az éjszakai ordítozók úgy gondolják, melegnek lenni szabad, csak ne az utcán csinálják, akkor miért nem egyértelmű, hogy a rendőrökkel ordítozni is szabad, csak ne az utcán csinálják? De ismételjük: ezt a szöszt azért tettük ki, mert úgy tűnt, Önök szeretnek ezen a témán veszekedni a fórumban. Hajrá.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.