Kasza Tibi - Költözz el!

 
2012. október. 17. 17:45
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
Hujber Ferenc kameradobálásos szépségdíjas megoldásáról megkérdeztük Lóránt Gergőt, a TV2 sajtófőnökét is, elvégre náluk dolgozott s talán még fog is dolgozni a művész. Mellesleg ez is egy dolog, amit nem értünk: ha valaki korcsolyás műsorban szerepel és szénné látogatja a beszélgetős műsorokat, akkor hogyan juthat arra a következtetésre, hogy a sajtó gonosz s ő nem ezt az életet választotta, hanem... hanem... hanem mit?
 
 
 
 
Ha nem félsz nagyot kérdezni, 20-30 év közötti vagyány lány vagy, tisztában vagy a napi bulvár hírekkel jelentkezz riporternek. Küldj egy 5 mondatos bemutatkozót magadról fotóval a casting@juj.hu címre. Ha hosszabb, mint 5 mondat el se olvassuk! Előnyben részesülnek azok akik küldenek egy kifejezetten erre a válogatásra készített maximum 30mp-es videót. A videóban szerepeljen egy interjú celebbel, haverral, utca emberével...bárkivel. A videót készítheted a mobiloddal, apád kamerájával, vagy amivel akarod...a minőség nem számít, csak lássuk, halljuk.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.