Kasza Tibi - Költözz el!

 
2012. október. 17. 17:45
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
A Hooligans zenekar koncert DVD-t adott ki s mi természetesen ott voltunk az ünnepségen. Meg is nézhettünk ötven percet a kétórás felvételből, aztán pedig beszélgethettünk a tagokkal, a rajongókkal... Késmárki Zsoltra is rárepültünk - őt speciel arról faggattuk, nem akar-e már megnősülni. Ez jutott az eszünkbe. Viszont így megtudhattuk, hogy ő igenis érettnek tartja magát az apaszerepre, szeretne végre gyereket, házasságot.
 
 
 
Jó, kissé erőszakosak voltunk, tényleg. Van ez a hülye szokásunk, hogy mikrofonnal járunk mindenhová, aztán ha valaki épp le akar bennünket beszélni a beszélgetésről, már az is beszélgetésnek minősül. Volt ilyen korábban is. Kern Andrást nem a legjobb kedvében kaptuk el, bár lehet, hogy ez nála relatíve jónak minősül. Mindenesetre némi bulldogos taszítással el tudtuk érni, hogy több kérdésre is válaszolt s a végén kaptunk egy mosolyt is tőle.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.