Ganxsta Zolee és a Kartel - Werk - MiTiSzó?

 
2012. május. 07. 18:48
  andrew
 
Kulcsszavak:
klipforgatás Pusztaottlaka 2012.04.24.
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
Kiss Ádámmal, aki az RTL Klub standup comedy-műsorának sztárja, hogy ő tud-e szomorú is lenni. Ádám elmondta: valójában előbb lett szomorú, mint vidám, mert édesapja halála annyira megviselte, hogy iskolába sem akart járni, semmit sem akart csinálni. Talán ezt akarta kompenzálni azzal, hogy a lehető legvidámabb munkát választotta. Az ismertséget szerinte elb.szta a Cool Tv - így mondta -, mert annyira befuttatta őket, hogy a műsor különlegességét vette el ezzel. Féltékenységet is tapasztal szanaszerte, de Fábry Sándornak mindenképpen hálásak mindannyian.
 
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
Roppant helyesek, ahogy értékelik, hogy jó volt-e az aznapi körkérdés, vagy inkább csak beszólnak néha, hogy miért azt kérdeztük, amit, de aki beszól, az sohasem mondja meg, hogy viszont akkor mit szeretne hallani inkább. Olybá tűnik, hogy az embernek vagy kérdései vannak, vagy nagy pofája, illetve egy kivétel azért van: Hunyadi kollégának mindkettő megadatott, de mi pontosan ezért szeretjük őt. Önök mit kérdeznének saját maguktól?
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.