Ganxsta Zolee és a Kartel - Werk - MiTiSzó?

 
2012. május. 07. 18:48
  andrew
 
Kulcsszavak:
klipforgatás Pusztaottlaka 2012.04.24.
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Érdekes, mennyire az mozgat mindenkit, hogy mit mondanak nekünk valakiről, arról, hogy mit KELL gondolnunk egy adott témáról. Nemcsak az olvasókat, fogyasztókat, de még a médiumokat is. Adott volt Radics Péter, akiről megmondták nekünk, hogy őrültnek kell nevezni őt, mert csak, mert így voltak megfogalmazva az első cikkek közelmúltbéli dolgairól. Szalagcímekből tanulunk gondolkodni. De most, hogy már láttuk, hallottuk őt, még a TV2 sem így gondolja...
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
Az a helyzte, hogy felértünk Budapestre. Körmendi kolléga részben autóval - ha akarják, azért, hogy jobban közvetíthessen, de úgy egyébként elfáradt és kész. Az a helyzet, hogy nem kis meló Debrecenből feltekerni a fővárosba, legközelebb végig autóval jövünk. Így döntöttünk. Kósa Lajosék csapatában még esés is volt, egy sínpár megdobott egy biciklit, de nem tört el semmi, a hegek sem maradnak meg sokáig. Ez a nagy helyzet manapság: megérkeztek a fiúk.