Ganxsta Zolee és a Kartel - Werk - MiTiSzó?

 
2012. május. 07. 18:48
  andrew
 
Kulcsszavak:
klipforgatás Pusztaottlaka 2012.04.24.
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Spigiboy-jal és Serdült Orsival dumálgattunk. Ők ketten együtt vágnak bele egy új projektbe: a modell lesz a háziasszonya egy bulisorozatnak, amelyet a DJ szervez. Elmondásuk szerint a legmenőbb klubokban, havonta egyszer várják a bulizni vágyó fiatalokat. Honlap is lesz hozzá, a mindenkibulizik.hu. Orsi hol itt, hol ott fog feltűnni, de szerinte nem is ő a lényeg, hanem az, hogy fergeteges DJ-k szórakoztatják majd a fiatalokat. Azonnal menjenek el Önök is.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
Volt némi reklamáció a fórumban, hogy miért nem csinálunk sztrájk-körképet. Mert nincs sztrájk. Azért. Karácsony viszont van, s tessék, élőlényeket öldösnek. Fenyőfákat. Ne fanyalogjanak, ez tök fontos dolog. Gondoltuk, nekirontunk a vásárlási tébolyban kószáló embereknek, hogy kikérjük magunknak a fenyők pusztítását. Volt, aki bátran bevállalta, hogy ő bizony nyírja, mint a huzat, de voltak, akik a műanyag fákra esküdtek. Igaz, az is szennyez...