Ganxsta Zolee és a Kartel - Werk - MiTiSzó?

 
2012. május. 07. 18:48
  andrew
 
Kulcsszavak:
klipforgatás Pusztaottlaka 2012.04.24.
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Szeretünk sajtótájékoztatókra járni, általában azokon nem vernek meg bennünket. Ezen mondjuk ott volt Hujber doktor is, aki nem nyilatkozott nekünk, de őszintén szólva az ő szókincse nem hiányzik a portfóliónkból olyan őrületesen, ha értik, mire gondolunk. Voltak ott nála jóval fényesebb csillagok is, ez csak egy klipecske, előzetes, kedvcsináló, traktorral, lóval, szép és helyes emberekkel. Feri, Neked meg igazad van: aki fél a kérdésektől, az fusson inkább.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
Sokféle kontextusban hallunk mostanság Pécsi Ildikóról, a mosóporreklámtól kezdve családi betegségeken át saját maga változó állapotáig. Meg persze ott van nekünk mindaz, amit már letett az asztalra, az a rengeteg dolog, amelyről ismerhetjük őt. Mindezek tudatában egy relatíve rövid, vázlatos, de roppant udvarias interjút készítettünk vele egy divatbemutató után, abban a pár percben, míg várakoztathattuk taxiját.