Ganxsta Zolee és a Kartel - Werk - MiTiSzó?

 
2012. május. 07. 18:48
  andrew
 
Kulcsszavak:
klipforgatás Pusztaottlaka 2012.04.24.
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
Tóth Gabival mintegy tele van az archívumunk. Nagyon kedveljük őt, ha emlékeznek, ő mondta egykor, hogy minden pasi fosógép, így, ezekkel a szavakkal. Az eseményeket nyilván követték: Gabi és Feke, utóbbi az Anti Fitness Club dobosa, jártak, majd szakítottak, erről a lapok hírt adtak, aztán újra összejöttek, erről is olvastunk mindenhol. S most ez. Az pedig, hogy mostanában mindenki ráírja mindenre, hogy exkluzív, vicces dolog. Ez tényleg az.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
Remeket kajáltunk a képviselők büféjében. Mostanában szokás turkálni az ő tányérjukban. Szó ami szó, nem esznek drágán, viszont a magyar gyomor számára pont megfelelő a hami - tökfőzelék, pörköltke, ilyesmi. Ja, és palócleves is. A "Roston csirkefinomfű mártással" kiírást negyedóráig néztük, mire rájöttünk, hogy nem csirkefinomfű, hanem csirke finomfű mártással. Biztosan mi vagyunk hülyék. Tessék nézni a remek kaját.