Ganxsta Zolee és a Kartel - Werk - MiTiSzó?

 
2012. május. 07. 18:48
  andrew
 
Kulcsszavak:
klipforgatás Pusztaottlaka 2012.04.24.
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
Amint énekeltek. De nem ám akármit és főleg nem akárhogyan. Korda György és Balázs Klári közös dalát a Mammamamammamariama-t adták elő, reméljük, nem hagytunk ki szótagot. S hát hogyan... hihetetlenül. Csodálatosan. Erre mondják vén színészek, hogy nem tudja, mit csinál. Jó, lehet, hogy nem is volt cél lekörözni az eredeti előadót, de azért az MTV Csináljuk a fesztivált című rendezvényének mindenképpen fénypontja lett a kettős.
 
 
 
Hevesi Tamás nem egynyári előadó. Ezt onnan tudtuk meg, hogy ő közölte velünk, amikor annak neveztük, mármint egynyárinak. Egyébként valószínűleg tényleg igaza van - az, hogy ki tiszavirágéletű zenész, a legvalószínűbben a megjelent lemezek és slágerek számából vezethető le. Ettől függetlenül ez egy jó beszélgetés volt - Tamás nem törte össze a kamerát, inkább elmondta, miért nem ért egyet Körmendi kollégával. Legyen mindenki ilyen vitaképes.
 
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.