Caramel - Jelenés

 
2012. november. 25. 17:56
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
Mintha kissé hideg lenne most ahhoz, hogy sokat mentsük a hazát a szabadban, legalábbis ez a tippünk. Szerencsésen nyugszanak a kedélyek épp megfelé, de mi már nap közben is kinn voltunk. S ha nem is reagáljuk túl a nagy semmit azzal, hogy percről percre tudósítást erőltetnénk, legalább vágunk és így esélyük van velünk körülnézni azoknak, akik nem mentek ki, hanem mondjuk Bécsig szaladtak shoppingolni. Szóval ilyen volt ma a városban, a Deák téren, legyen ez az első rész.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
 
Kovácsovics Fruzsinára nem lehet azt mondani, hogy vibrál körülötte a levegő, de még ne is vibráljon, tinédzsereknél ez ritkán jön össze. Viszont kedves lány, szép a hangja is, láthatóan jól elvan kedvesével, aki szintén olyan helyes, hogy ebből az egészből kijönne egy hatvanas évekbeli amerikai mozi, mármint konfliktusok nélküli verzióban. Szóval Fruzsinát arról kérdeztük, hogy mit gondol a díjáról, s közben a két fiatal még puszizott is.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.