Caramel - Jelenés

 
2012. november. 25. 17:56
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
A Play nevű, egyébként tök jó szórakozóhelyen forgattunk most éppen, s hát igen. Igen. Ezek nehéz pillanatok, nehéz munka, amikor az embert fehérnemű-bemutatóra hívják meg, de valakinek ezt is meg kell csinálni. Értik. Mi ezt nevezzük oknyomozó újságírásnak. Még operatőrünk, Zotmund is párzó mozgásokat végzett a kamerával, miközben rögzítette a képeket, tekintsék meg, milyen dolgokat hozott létre a természet. Csodálatos. Csodálatos.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
A karácsonyi hangulatot mi is igyekeztünk alátámasztani, mit alátámasztani, feljebb emelni, beragyogni meg minden. Fekete Pákót találtuk a legalkalmasabbnak arra, hogy énekeljen Önöknek és nekünk, hiszen ebből él, azon kívül, hogy hosszú a farka és számtalan gyermeke létezik szanaszét a Földön. Szóval ha egy professzionális énekest megkér az ember, hogy daloljon némi karácsonyi sanzont a fülünkbe, abból baj tényleg nem lehet...