Caramel - Jelenés

 
2012. november. 25. 17:56
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
Tegnap kezdtük el ezt az anyagot s ahhoz képest, hogy nem celebekről vagy botrányról szólt, egész szép lett a nézettsége. Sőt, még a fórumban is tetszettek hozzászólni. Szóval itt a befejező aktus. Lehet, hogy erre különösebben nem fókuszáltunk, de ez egy vidám verseny volt, az volt a cél, hogy Frei Tamás vagy Jaksity Kata vagy Jakupcsek Gabriella vagy Hagyó Miklós több szemetet gyűjtsön, mint a többiek. Nagyon sokat gyűjtöttek.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
 
Megkérdeztük Önöket arról, mit szólnak ahhoz, hogy a Fidesz nyert kétharmaddal. A szokásos szórást tapasztaltuk: volt, aki letojta az egész dolgot, volt, aki örült, volt, aki nem, voltak elhatárolódók, voltak lelkesek, voltak olyanok is, akiknek ránézésr gyűlölet lehetett a szívében, s volt ezek közül olyan, ki ezt az oldalt útálta, volt aki azt. Egyáltalán nem jött ki semmi a dologból, de mi nem is akarjuk soha azt hazudni, hogy ez a felmérés reprezentatív lenne.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.