Caramel - Jelenés

 
2012. november. 25. 17:56
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
Labancz Lilla annyira celeb, hogy az is hír, ha hajszínt vált. Hát akkor hogy ne lenne az hír, ha szereti, ha birizgálják? A nagy Danubiusos öleléses hepajon találtuk meg őt is, nyilván tőle is ugyanazt kérdeztük, mint mindenkitől, hogy szereti-e, ha ölelgetik. Ő speciel szereti, olyannyira, hogy még a vele egy ágyban fekvő aktuális fiút is mindig átöleli, dacára annak, hogy ezzel nincs sok jó tapasztalata. Pedig mi ölelgetnénk, ezt elhihetik nekünk.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
Kiszel Tündének titkai vannak. Mi nem feltétlenül akarjuk ezeket a titkokat kibontani, legalábbis nem tépjük ki az ő kezéből, ha épp szorítja azokat. Értik. De azért így is megtudtunk fontos dolgokat, például hogy ő is hajlamos szexi fehérneműkben várni a lovagot, mint bárki. Illetve talán nem bárki, mi például nem, de ez főleg attól van, hogy szerkesztőségünk tagjai férfiak. Szóval Kiszel Tünde más, mint mi.