Caramel - Jelenés

 
2012. november. 25. 17:56
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
A Heti hetes sminkjében történt ez a dolog, amely nyilván nem vehető komolyan, de éppen ezért szórakoztató. Bajor Imrét mintha Hajós András fizetné. Nézzék meg Önök is, mi abszolúte viccre vettük a dolgot és viccre is vesszük. Mondjuk fordítva teljesen hiteles lenne, egyből el is hinnénk. Mi az hogy. De így nem. Értik. Sikerült ezt a dolgot jól megmagyaráznunk?
 
 
 
 
Most min röhögnek? Elmentünk egy esküvőkiállításra is. Ha egyszer épp az volt. Széleskörű tájékozatásról még nem hallottak? Mondjuk ez a dolog jelenleg nem a mi problémánk, de gondoltuk, hátha az Önöké. Tudják: az egész izé. Hogy a tortától az autókig mindent meg kell majd rendelniük, esetleg a nem létező rokonok képeit a falon, némileg egyszerűen megközelített karikatúrákat, vagy ad absurdum néhány lovagot, akik kívánságra erőszakoskodnak is majd.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.