Caramel - Jelenés

 
2012. november. 25. 17:56
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
SP-t kérdezgettük arról, hogy mi érez attól, hogy még Ákos is őmellette kampányolt. SP elmondta: egy éve még sok olyan interjút látott, amelyben a nyilatkozók nem mondtak róla szépeket. A napiszar.com site-ról azt mondta: ez őt nem zavarja, vagy talán kicsit zavarja, de ő tudja a dolog pozitív oldalát nézni annak is, hogy az az oldal folyamatosan AIDS-esnek nevezi őt. Megnézte, milyen alakokból áll a Napiszar közönsége, s azóta lesz.rja a véleményüket.
 
 
 
 
Az AXN tévécsatorna sorozatköszöntő és születésnapi partyján jártunk, tök vidám, kedves, a szokásos partyjáró celebrétegtől mentes, viszont vállalati partynak kifejezetten emelt színvonalú rendezvényen pattogtunk a cég női alkalmazottai között. Dred és Dorisz, mint a hazai zenei élet képviselői és Turán Frigyes Rallye-bajnok is ott mulatott, ők is meséltek nekünk sorozatélményeikről, meséljenek Önök is. Dorisz még foltokat is említett.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.