Caramel - Jelenés

 
2012. november. 25. 17:56
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
Schobert Norbival jelentős mennyiségű érdekes anyagot készítettünk már, elmenően egészen odáig, hányszor és hogyan verte ki azt a dolgot fiatalabb korában. Tényleg. Most azért mégiscsak komolyabbra vettük a figurát, a válság hatásairól kérdeztük, különös tekintettel az általa forgalmazott remek kaják fogyására. Megtudtuk tőle: a válság csak Magyarországon létezik. Ha ő mondja. Megtudtuk még azt is, hogy bár használ minden szereplés, ő alapvetően utálja azokat.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
Az F and F bemutatón, mármint a legutóbbin, biztosan emlékeznek, a kifutóra lépett Hajdú Sarka Kata is. Természetesen a közönségben tapsolt Hajdú Péter is, az ő férje. Sőt. A bemutató után még voltak szívesek kicsit hülyülni is nekünk, meg persze Önöknek, akik egyértelműen kíváncsiak rájuk, ne is tagadják, láttuk a statisztikákat az esküvői videóknál. Szóval a kérdés: UFO vagy nem UFO Hajdú Péter?