Caramel - Jelenés

 
2012. november. 25. 17:56
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
A Bon Bon zenekart kérdeztük arról, mit szólnak ahhoz, hogy újabban együtt lépnek fel Korda Györggyel és Balázs Klárival. Szolnoki Péter és Török Tamás elmondta: ők örülnek ennek is, bárhány éves az ember, nyugodtan énekelhet velük - így legalább biztos megélhetésük van. Bár ennek ellentmondani látszik, hogy néha fizetési problémáik vannak, az egyik számlát befizetik, a másikat nem. Hétvégenként csak koncertezni szoktak, celebpartykra nem járnak.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
Az Irigy Hónaljmirigy egyetlen olyan tagjával készítettünk interjút a Fonogram Díjátadón, aki még késő este is nyilatkozatképesnek tűnt. Megtudtuk: így, hogy nincs szerződésük a TV2-vel már legalább feltűnhetnek az RTL-en is, egyébként pedig húszéves születésnapjukat készítik elő. Hozzátette: bennük még bőven van több lemez lehetősége is, csak sajnos a zenészekben nincs már annyi, hogy olyan zenét írjanak, amit érdemes parodizálni.
 
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.