Caramel - Jelenés

 
2012. november. 25. 17:56
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Így szombatonként nem szoktunk nagyon mélyre ásni oknyomozásilag, botrányt sem igyekszünk villantani, mert úgy véljük, Önök is inkább pihennek, vagy épp torlódnak az M7-esen, vagy a gyep kiégett foltjait próbálják mesterségesen újraéleszteni a kertbeni, de semmi esetre sem túráznak keményen, mint például a mi hőseink, a jelenleg lázas Hagyó Miklóssal, Bogád Zoltánnal, Körmendi Gáborral... s hát igen, Lelovics Ottóval.
 
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
Tök jó dilit találtunk a Városház téren, az SZDSZ választási sátrának hűlt helyén, tudják, ahol néha pálink-, néha bor- vagy sörfesztivál képződik, de ahonnan néha még tank is indul. Szóval ott. Egy csomó érdekes, parkolóórából kialakított, arra halványan emlékeztető szoborszerű dolgot találtunk, amelyek azt jelképezték, hogy hülyeség apróval fizetni, ha mobillal is lehet. Pályázat is volt a szobrokból, meg sajtótájékoztató is. Jó dolog. www.fizessenmobillal.hu
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.