Caramel - Jelenés

 
2012. november. 25. 17:56
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
Annyira ünneplünk, de most tényleg. Közös játékunk van a zene.hu-val, mától öt napon keresztül minden délután kettőkor ugyanazzal a zenésszel mutatjuk be saját interjúnkat mi is és ők is azt, amit ők készítettek az illetővel. Nyilván ők inkább szakmailag közelítenek, mi meg hülyék vagyunk. Egymás anyagaira kérdezünk rá és a zene.hu-n lehet megcsípni a nyereményeket. Például juj.hu pólót. És pálinkát. Na?
 
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
Ma este lesz a Heti hetes, gondoltuk passzol, ha kitesszük ezt az interjút Hajdu Steve-vel, aki István is egyben. Némileg keresgéltünk témaügyben, de vele azért nem tud leülni egyetlen beszélgetés sem. A teljesség igénye nélkül: érintettük a káromkodás, az újévi fogadalmak, Debreczeni Zita, a Playboy, az ingyen fellépések és Gregor Bernadett kérdését, mert mi ilyen kalandosan tudunk interjút készíteni. Vagy ő ilyen kalandosan válaszol.