Caramel - Jelenés

 
2012. november. 25. 17:56
  andrew
 
Kulcsszavak:
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

Ehhez a videóhoz még nem írt senki sem kommentet!
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.
 
 
 
Tessék, tessék. Önök pont annyira imádják Lolát, mint mi is egyébként. Egyszerűen csak kedves, helyes lény, lány, énekes, nem lehet nem szeretni őt. A szemünk láttára mosták le egymást Tóth Gabival, majd kissé rémülten figyelték Bebééket, akik belebuktak a sátorverésbe. Hunyadi kolléga egyébként tényleg bírt némi nyomással, de munkakörileg - öt perccel e beszélgetés előtt versenyt kellett innia Bebével, a kötelesség pedig kötelesség. Lola ezt is édesen tűrte.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
A tüntetőket meg majdnem elfelejtettük. Tudják: az Operabállal szemközti oldalon kordon mögé zárt bő egytucatnyi embert, mert egyébként annyian voltak. Nincs mit gúnyolódnunk rajtuk, nem is szándékunk, főleg nem akarunk állást foglalni abban az ügyben, hogy egy ilyen Operabálat valóban meg kell-e rendezni ebben a gazdasági helyzetben, vagy esetleg nem. Például erről is írhatnak a fórumban, ha van hozzá kedvük és még ébren vannak. Hahó.
 
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.