Debreczeni Zita új, szponzorált melle

 
2007. szeptember. 26. 00:32
  JUJ Admin
Debreczeni Zita új melleket tervezget. Igazából nem tudunk rajta kiigazodni, mert időnként feltűnik egy-egy műsorban ezzel a hírrel, aztán néha meg idegesnek látszik, ha valaki erről kérdezi. Pedig nincs ezzel baj. Más hírességek mosóport meg Freselius intézetet reklámoznak, vélhetően pénzért, akkor Zita miért ne hirdethetne plasztikai sebészt új cicikért? Szerintünk ez remek dolog. S minthogy mi is hirdetgetjük, kicsit a miénk is lesz az a mell...
 
 
 
 
Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást…
vagy
 
 
mehet
 

Hozzászólások:

 
comment || 2008. október. 02. 11:45:22

Te szolnoki roma lány, kis mellekkel, a műtét az ilyen. Sőt be is keményedhet és nem örökké tart...

 
cselkó || 2008. április. 30. 00:49:36

 
kende88 || 2008. április. 27. 23:04:16

De mosmá' milenne,ha csinálnátok minden videohoz egy soundtrack sávot,hogy ne kelljen mindig megkérdezgetni:Milyen zene szól a video alól...

Köszi és amugy milyen zene szólt a video alatt?

 
joe85hun || 2008. április. 27. 20:10:31

Mit keresett az IHM és a juj.hu az alteregóban? Csak nem meleg az IHM egyik tagja?

 
thievery || 2007. december. 13. 17:36:50

,,nem elég önbizalmam van"

1. Ezt most komolyan így fogalmazta meg?

2. Ezt most komolyan gondolta volna?

 
rico88 || 2007. október. 27. 01:44:30

"nem elég önbizalmam van" magyarul ezt nem ugy mondják hogy nincs elég önbizalmam...na de nem ez a lényegmert ö se a beszédéböl él meg,mert ha abbol kéne lenne bajba

szerintem igy is jó csaj minek az a 2kg szilikon még bele

 
demennyire || 2007. október. 06. 01:54:51

Mennyi harag, mennyi eszetlen gyűlölködés szorult beléd. sz*r lehet az élet neked, haver, s főleg dögunalmas, ha tévéből ismert arcok fórumbéli alázásában keresed a boldogságot. Ez egy igen olcsó és csak rövid ideig ható drog, apus. Aztán elfordulsz a monitortól és már megint csak a sz*r vesz körül.

 
kilincs || 2007. október. 06. 01:21:03

ez egy olyan ország, ahol végignézzük, hogy egy lány akit ország világ előtt dugtak meg a kisértés c. műsorban, majd átvágta a harsányi levente fejét, most ingyen melleket csináltat. miért ne tegye meg, ha mi meg adjuk alá a lovat..az élet fura fintora hogy épp egy majkáért teszi..de úgy látszik mindenkinek megvan a keresztje..

 
gebbör || 2007. október. 02. 10:44:32

Ha valaki "igazi nő',akkor annak nincs szüksége semmilyen inplantátumra.A nőiesség sugárzik mérettől függetlenül.

 
bambula1 || 2007. szeptember. 28. 14:05:52

Zitának is INGYEN reklám , meg a "mellcsináló embernek" is...

Zitának azért jó mert írnak róla, mütét előtt/után is,

Az "orvosnak" meg azért mert a neve mindenhol ott lessz. Ha ingyen is csinálja neki akkor is megéri neki mert ha már a Zitának megcsinálta akkor majd talán a "por nép" is hozzá megy mellet nagyobbítani...

majd ha lessz valami komplikáció azért majd kiváncsi leszek akkor mit fognak írni az újságok, rádió, tv stb...

1
2
 
 
 
 
keresés
hirdetés
 
 
Hunyadi kollégát VV Anikóra szabadítottuk. Jól tettük. Vidámparkban játszottunk és zavarba hoztuk Anikót, aki szerint hülyeségről beszélgetünk és olykor a kérdést sem érti. Pedig csak az oly sokszor emlegetett őszinteség és az önismeret szó nélkül akartuk megtudni a villabeli élményeket. Már megint ingerszegény környezetről magyarázkodik. Anikó szerint jobban megismerte önmagát és értékesebb ember lett. Időközben rájött arra is, hogy kislányként ment be a villába és felnőttként jött ki.
 
 
 
Az Állatkertben tartotta a TV2 azt a sajtótájékoztatóját, amelyet Frei Tamás saját fejlesztésű dzsungeles-celebes műsorának szereplőinek bemutatására szerveztek. Mi szeretjük az ilyen többszörösen bővített mondatokat, hát Önök? Szóval ott találtuk Virágot, akinek nem tudtuk a szájáról levenni a tekintetünket, viszont elvittük a békákhoz, mert ott akciózott három egyetemistalány a varangyosok megmentése érdekében, vagy mi. Gondoltuk, Virágot érdekli.
 
 
 
Még mindig a CKM-Joy partyn beszélgetünk. Tudjátok, ahol álomnőt és álompasit választottak. Istenes Bence meglepődve vette tudomásul, hogy ő is bekerült a top álompasik közé. De férfi szemmel is jól látja, hogy milyen pasikkal állt versenyben. Ezért úgy véli bunda volt, hogy nem ő nyert. Hogy jól érezze magát, a mi Zsuzsink is egyet értett vele. Azt próbáltuk kideríteni, hogy kit szemelt ki magának a bulin. De ő inkább a munkáról beszélt szívesebben.
 
 
 
 
A Medián és a GFK Hungária, mint Magyarország két legnagyobb közvélménykutató cége összeállt, hogy kicsit felpörgesse az internetes oldalak mérést. Így például egyre jobban specializálják, melyik oldal látogatói mit vesznek, tehát méréseket fognak végezni abban a tárgyban is, hogy például a juj.hu nézői vásárolnak-e elemes hátmasszírozó gépet, vagy inkább Porschét shoppingolnak szabadidejükben. Ne kérdezzék, hogy megy ez, nem tudjuk. Viszont a dologról Hajós András írt dalt s elő is adta.
 
 
 
A Top100 álompasi bulin voltunk Bebe szerint, de nem! Csak top10! Bebét ugyan nem jelölték, de jól érezte magát a partyn. Új riporterünk, Zsuzsi, kérdést kérdésre halmozott. Első bevetésén megtudtuk, hogy a Back II Black nem szeret kardozni a hírnévért. Ezért nem lételemük, hogy mindenhol ott legyenek. Akkor ők nem celebek? No, mindegy. Viszont a Zöld Pardonban ott lesznek.
 
 
 
Együtt bulizott Budapesten Angelina Jolie és Fluor Tomi (igaz utóbbiból négy is fokozta az est hangulatát), de Mike Tyson, Elvis Presley, David Beckham és Rubint Réka is feltűnt a pultnál.